Продавець Интернет–магазин Nona & ST розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Уютные и стильные вязаные вещи. Теплый трикотаж. Новинки)все модели

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Залишити відгук

Интернет–магазин «Nona–style»

Заказы принимаются круглосуточно., Бердянськ, Україна

WELCOME TO SPRING. SV 7 28.02.2020

WELCOME TO SPRING. SV 7 28.02.2020

 

 

 

 

 

 

WELCOME TO SPRING

Вибирайте моделі з легких шифонових, віскозних і софтових тканин з барвистими кольорами і принтами і вони допоможуть створити привабливий образ, як у повсякденному, так і у святковому стилі. Жіночий одяг з легких тканин, з весняно–літнім дизайном і принтами дозволить відчути максимальний комфорт, невимушеність і свободу для нового розкутого і щасливого періоду Вашого життя.

Всі моделі виконані в стилі casual, що робить їх універсальними в поєднанні між собою і просто незамінними при створенні будь-яких образів. Широкий розмірний ряд, що включає 42, 44, 46, 48, 50, дозволить підібрати наряд для будь-якої фігури.

              

Сукні в найм магазині завжди відрізняються своєю легкістю та невимушеністю, але в новій колекції Welcome to spring кращі дизайнери вирішили відобразити всю оригінальність, романтичність, теплоту і природність, які притаманні весни. Стильні принти з рослинними і квітковими мотивами додадуть образу додаткової жіночності і привабливості, а величезна різноманітність кольорів дозволять підібрати наряд за власним настроєм і характером. Серед моделей можна зустріти класичні чорні і білі кольори, а також витончені бежеві, рожеві, бузкові кавові, червоні і сірі тони. Підкреслити легкість суконь оптом покликані вільні фасони, довгі спідниці, волани і пишні рукави на збірці.

Особливу привабливість моделей надають оригінально оформлені горловини у вигляді v–образного вирізу, коміра-стійки і банта на шиї. Незвично з повітряними сукнями поєднуються знімні пояси у вигляді мотузки.

        

Для создания элегантного и роскошного стиля современной деловой женщины мы предлагаем обратить внимание на брюки, отменно сочетающиеся с блузами нашей новой коллекции и брючные костюмы, которые можно носить как отдельный предмет гардероба, так и в сочетании с рубашками, блузами и футболками. Женскую одежду от производителя уникального стиля отличает использование натуральных тканей, свободный крой и приятная цветовая гамма с неожиданными яркими расцветками: горчичной, красной, лиловой, бирюзовой и другими. Удлиненные пиджаки коллекции Welcome to spring дополнены функциональными накладными карманами и отложным воротником. Они застегиваются на одну крупную пуговицу. Брюки расклешенного или прямого фасона преимущественно имеют завышенную талию, ведь этот декоративный прием не теряет своей актуальности и в этом сезоне. Блузы задекорированы цветочными принтами и пошиты из воздушных приятных к телу материалов: софта, шифона, вискозы.

           

Мы подобрали идеальные весенние и летние образы, чтобы Вы стали неотразимыми и яркими, как прекрасные цветы, и при этом не тратили лишних сил на поиски модных нарядов.

    

Спешите приобрести понравившиеся позиции из нашего каталога и порадовать себя и близких приятными обновками!

С любовью NONA&ST!

 

✅ВНИМАНИЕ❗ПОЛИГРАФИЯ и МОНИТОРЫ НЕ ВСЕГДА ПРАВИЛЬНО ПЕРЕДАЮТ ОТТЕНОК ТКАНИ
*********************************************************************************
Нона стиль  love 💜

💥НОВИНКИ❗❗❗
✍🏻Напишите нам или оформите заказ — это займет до 3 минут.
✅E-mail: nonastyle.magazin@gmail.com 📧
✅Viber: +380954761602 📲
✅Telegram: +380713119218
✅Бинотел: +38(044)3336034 ☎
🖥Тут мы делимся вдохновением и новинками!

БУДЬТЕ НАШИМИ ПОСТІЙНИМИ КЛІЄНТАМИ👭l
🏦У НАС НАЙВИГІДНІШІ ЦІНИ

 

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner